Jauhelihakeitto, nopska

Jauhelihan paisto, murskattu valkosipuli loppuvaiheessa sekaan.

Kasvissuikaleet pussista ulos ja pataan, tomaattimurska perään.

Keitetään hetki.

Lisätään kuutioidut valkosipulisuolakurkun palat, maustetaan koko komeus chilillä ja yrttimausteella (provencale tmv).

Sekaan lihaliemi, määrä maun mukaan.

Lisätään vettä niin paljon että saadaan mieleinen koostumus.

Syödään kun on valmiin näköistä.

Kasvissuikaleosastoa voi varioida mielensä tai kaupan pakastealtaan tarjonnan mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 234g531kcal44.4g0g39.7g0g
Tomaattimurska 467g137kcal2.6g24.7g0.9g8.9g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä146g60kcal2g11.8g0.4g4.4g
Keittojuurekset, apetit146g38kcal1.3g7g0.4g3.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8.8g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g12g103kcal0g0g11.7g0g
Valkosipuli-suolakurkkuja (Marjex-tuote), annos 80g88g11kcal0.5g1.8g0.1g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g16g15kcal0.5g0.6g1.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2233g1808kcal104g94.6g108.8g34g
Valittu annoskoko1117g904kcal52g47.3g54.4g17g
Annoskoko puolitettuna558g452kcal26g23.7g27.2g8.5g
Arvot/100g100g81kcal4.7g4.2g4.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175345