Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 8065g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 807g2383kcal70.6g419.4g20.2g112.1g
Puolukka 1075g417kcal4.7g73.1g5.4g28g
Canderel makeutusjauhe54g206kcal1.6g50.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g6014kcal153.8g1085.2g51.2g280.2g
Valittu annoskoko10000g3007kcal76.9g542.6g25.6g140.1g
Annoskoko puolitettuna5000g1504kcal38.5g271.3g12.8g70.1g
Arvot/100g100g30kcal0.8g5.4g0.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93315