Jauhelihagulassi

Kuori ja lohko perunat.

Kuori ja viipaloi porkkanat.

Ruskista jauheliha kattilassa.

Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet.

Mausta paprikajauheella, kuminalla, suolalla, mustapippurilla ja chilijauheella (tai miten haluat).

Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, perunat ja porkkanat.

Keitä miedolla lämmöllä noin 15 min. Lisää suikaloitu paprika ja ketsuppi.

Jatka keittämistä vielä viitisen minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 447 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikajauhe 5.5g18kcal0.8g1g0.7g2.1g
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk200g54kcal1.2g10.6g0.4g2.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.3g
Peruna, vanha, kuorittu 170g129kcal3.2g26.4g0.3g1.7g
Paprika punainen 85g25kcal0.8g3.8g0.3g1.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4g4.2kcal0.3g0.7g0g0.1g
Sipuli 28g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g200g340kcal38g0g20g0g
Ketsuppi, Heinz25g26kcal0.2g6g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2234g1236kcal90.2g105.6g43.8g20.8g
Valittu annoskoko1117g618kcal45.1g52.8g21.9g10.4g
Annoskoko puolitettuna559g309kcal22.6g26.4g11g5.2g
Arvot/100g100g55kcal4g4.7g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=60019