Jauheliha-papukastike+spagetti

Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä (n. 8-10 min.)
Kuullota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Lisää pavut kastikkeineen anna lämmetä hetki ja lisää pasta-aines.

Anna hautua kannen alla n. 5 min.
Lisää keitetty valutettu spagetti kastikeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 745 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g3g7.2kcal0.2g1.3g0.2g0g
Spaghetti fiberup (Gallo), annos 80g90g282kcal10.8g56.7g1.4g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen108g150kcal20.5g0g7.6g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g4.5g41kcal0g0g4.5g0g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa 128g112kcal6.5g14.7g1.5g6.4g
Dolmio Light Classico Bolognese150g56kcal1.8g11.7g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2235g1313kcal80.4g172g31g16.2g
Valittu annoskoko1117g657kcal40.2g86g15.5g8.1g
Annoskoko puolitettuna559g328kcal20.1g43g7.8g4.1g
Arvot/100g100g59kcal3.6g7.7g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=119692