Marinadi kasviksille

Loistava marinadi kasviksille! Tämä määrä toimii noin yhdelle kilolle kasviksia, esim.

porkkana, kukka- tai parsakaali, paprika, sipuli, kesäkurpitsa, munakoiso, sienet.

Paloittele kaikki kasvikset.

Kaalit kannattaa kiehauttaa nopeasti ennen marinointia, ja muut kasvikset esim.

paahtaa uunipellillä grillivastuksen alla kevyesti, kunnes saavat hiukan ruskeata väriä.

Eri kasvikset vaativat hiukan eri aikoja.

Sitten vaan ladotaan kasvikset kannelliseen lasi- /muovikulhoon, ja marinadi päälle.

Voit vielä tiivistää setin levittämällä päälle tuorekelmun.

Marinoi vähintään 4-5 tuntia, mielellään seuraavaan päivään.

Ennen tarjolle laittamista kannattaa ensin valuttaa liiat nesteet pois lävikössä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 639 grammaa

Tarina67

Tarina67 sanoi...

Vasta säädän reseptiä, seuraavan aion testata puolella tuosta öljymäärästä.

sunnuntai 29.05.2011 klo 23:50

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoviinietikka (Rajamäen)175g35kcal0g11.4g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)350g3140kcal0g0g346.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton175g37kcal0.5g2.8g0g0.2g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g26g26kcal1.6g4.5g0.1g0g
Basilika, tuore 18g4.7kcal0.5g0.2g0.1g0.3g
Suola, annos 3g5.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.7g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g18g8.2kcal0.3g1.3g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2236g6509kcal6.2g41.8g694g3g
Valittu annoskoko1118g3255kcal3.1g20.9g347g1.5g
Annoskoko puolitettuna559g1627kcal1.6g10.5g173.5g0.8g
Arvot/100g100g291kcal0.3g1.9g31g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235423