Jugurttinen kanapasta

Keitä ruispasta vedessä.

Paista kanasuikaleet pannulla tilkassa öljyä.

Pilko aurinkokuivatut tomaatit ja lisää pannulle.

Lisää jugurtti, anna kiehua hetki.

Mausta garam masalalla ja currylla maun mukaan.

Lisää oliivit ja heitä valmis pastakastike pastan sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Ujoolio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikaleet kariniemi4839g5371kcal1112.9g0g96.8g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g807g968kcal26.6g29.8g80.6g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 323g639kcal4.5g5.8g64.5g14.2g
Aurinkokuivattu tomaatti1075g1946kcal29g129g150.5g0g
Ruokakerma Valio 5%161g97kcal1.9g4.5g8.1g0g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g108g333kcal9.1g62.4g5.4g0g
Pasta, Torino ruispasta plus2688g8602kcal322.6g1693.5g64.5g322.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g35913kcal3013.2g3850g940.8g673.6g
Valittu annoskoko10000g17957kcal1506.6g1925g470.4g336.8g
Annoskoko puolitettuna5000g8978kcal753.3g962.5g235.2g168.4g
Arvot/100g100g180kcal15.1g19.2g4.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86208