Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt83g38kcal2.7g4g1.2g0g
Mannasuurimo tumma 8.3g26kcal0.8g4.9g0.1g0.5g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g4g16kcal0g3.9g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai5.5g19kcal0.7g3.9g0.1g0.2g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.3g4.1kcal0.1g0.8g0.1g0.4g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.5kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g241kcal10.8g35g5.8g2.2g
Valittu annoskoko112g121kcal5.4g17.5g2.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna56g60kcal2.7g8.8g1.5g0.6g
Arvot/100g100g108kcal4.8g15.6g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110888