Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g52g292kcal5g16.6g21.3g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g20g68kcal0.4g0.6g7g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g40g240kcal8.4g2.8g22g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g1199kcal27.6g40g100.6g0g
Valittu annoskoko112g600kcal13.8g20g50.3g0g
Annoskoko puolitettuna56g300kcal6.9g10g25.2g0g
Arvot/100g100g535kcal12.3g17.9g44.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421104