KKKH Rahkasämpylät

Lämmitä maitorahka-vesiseos.

Lisää hiiva ja mausteet.

Lisää ruishiutaleet ja anna turvota 5 min. Alusta joukkoon vehnäjauhot ja lisää rasva.

Anna kohota ja leivo sämpylät.

Kohota.

Paista 200-225 asteessa 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 5.1g3.8kcal0.7g0.1g0g0.4g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 12g37kcal1.1g6.4g0.3g1.7g
Vehnäjauho puolikarkea 33g115kcal3.4g23.4g0.4g1.2g
Flora culinesse5.1g38kcal0g0g4.2g0g
Maitorahka (Pirkka)26g17kcal3.1g1g0.1g0g
Siirappi 4.1g12kcal0g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g445kcal16.6g67.8g10g6.6g
Valittu annoskoko112g223kcal8.3g33.9g5g3.3g
Annoskoko puolitettuna56g111kcal4.2g17g2.5g1.7g
Arvot/100g100g199kcal7.4g30.3g4.5g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114584