Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 38g130kcal3.9g26.5g0.5g1.3g
Sokeri 19g75kcal0g18.5g0g0g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.7g2.9kcal0g0.7g0g0g
Rypsiöljy 16g145kcal0g0g16.4g0g
Mustikka metsä- 35g15kcal0.2g2.2g0.2g1.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.4g4.6kcal0g1.1g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1.5g5.7kcal0g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g760kcal8.2g101.4g34.2g5g
Valittu annoskoko112g380kcal4.1g50.7g17.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna56g190kcal2.1g25.4g8.6g1.3g
Arvot/100g100g339kcal3.7g45.3g15.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135746