Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 7g16kcal1.1g0g1.3g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g35g41kcal6.1g0.5g1.5g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 25g11kcal0.1g1g0g0g
Lanttu 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Ruusukaali 13g3.1kcal0.2g0.2g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.5kcal0.1g0.7g0g0.3g
Paprika punainen 10g2.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g160kcal15.6g6.6g5.8g2g
Valittu annoskoko112g80kcal7.8g3.3g2.9g1g
Annoskoko puolitettuna56g40kcal3.9g1.7g1.5g0.5g
Arvot/100g100g72kcal7g2.9g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142959