Papu-perunasalaatti

1.Pilko keitetyt perunat, sekoita joukkoon kidneypavut (ilman suolalientä) ja pilkottu purjo.

2. sekoita keskenään öljy, sitruunamehu, balsamico, pilkottu persilja, puristettu valkosipuli, sokeri, suola ja mustapippuri.

3. lisää öljyseos peruna-papuseoksen joukkoon.

Anna maustua muutama tunti.

4. Sekoita joukkoon muut ainekset.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä33g36kcal2.6g5.9g0.2g2.6g
Peruna, keskikokoinen 60g23g14kcal0.4g3g0g0.2g
Purjosipuli 5.1g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Persilja 0.7g0.2kcal0g0g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 15g4.3kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka18g1.8kcal0.2g0.1g0g0.2g
Feta, Arla Apetina 3%15g16kcal2.6g0.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g176kcal12g20.6g4.4g7g
Valittu annoskoko112g88kcal6g10.3g2.2g3.5g
Annoskoko puolitettuna56g44kcal3g5.2g1.1g1.8g
Arvot/100g100g78kcal5.4g9.2g2g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156449