Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)94g43kcal3g4.5g1.4g0g
Ohrasuurimo 16g51kcal1.3g10.1g0.3g1.2g
Kauralese 1.9g6.8kcal0.3g0.9g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g203kcal9.2g31g3.6g3g
Valittu annoskoko112g101kcal4.6g15.5g1.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna56g51kcal2.3g7.8g0.9g0.8g
Arvot/100g100g91kcal4.1g13.8g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993