Karppipizzan pohja

Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Piitu10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki49g33kcal5.9g1.9g0.1g0g
Edam 24% (Arla)29g93kcal7.6g0g7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu26g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Vehnälese 2.3g5.3kcal0.3g0.4g0.1g0.9g
Ruisjauho kokojyväjauho 4.7g14kcal0.4g2.6g0.1g0.6g
Leivinjauhe 1g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g361kcal34.4g10.8g19.4g3g
Valittu annoskoko112g181kcal17.2g5.4g9.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna56g90kcal8.6g2.7g4.9g0.8g
Arvot/100g100g161kcal15.4g4.8g8.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282577