Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto38g113kcal8.2g0g9g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g0.5g4.3kcal0g0g0.5g0g
Paprika punainen 24g7kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Parsakaali pakaste Rainbow45g9kcal1.3g0.9g0g1.1g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g5g8kcal0.1g0.2g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g282kcal19.6g4.4g20.8g3.2g
Valittu annoskoko112g141kcal9.8g2.2g10.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna56g70kcal4.9g1.1g5.2g0.8g
Arvot/100g100g126kcal8.8g2g9.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306235