Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g88g126kcal17.6g0g6.1g0g
Kananmuna kuoreton 13g19kcal1.6g0g1.4g0g
Lanttu 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g295kcal38.6g1g15g0.4g
Valittu annoskoko112g148kcal19.3g0.5g7.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna56g74kcal9.7g0.3g3.8g0.1g
Arvot/100g100g132kcal17.2g0.4g6.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375893