RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g22g70kcal0g0.7g8.3g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)7.4g24kcal0.8g4.7g0.2g0.9g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g32g108kcal4.5g20.7g0.7g1.9g
Raparperi 18g5.9kcal0.1g1g0g0.2g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.1g3.4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.2g8kcal0.1g1.7g0.1g0g
Hermesetas-jauhe1g2.8kcal0g0.6g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g527kcal18.2g61.2g24.4g7.4g
Valittu annoskoko112g263kcal9.1g30.6g12.2g3.7g
Annoskoko puolitettuna56g132kcal4.6g15.3g6.1g1.9g
Arvot/100g100g235kcal8.1g27.3g10.9g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435