Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt47g22kcal1.5g2.3g0.7g0g
Kananmuna 50g(kpl)9g12kcal1g0g0.8g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%9g15kcal0.3g0.3g1.4g0g
Tonnikala öljyssä 14g27kcal3.8g0g1.3g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g9g6.6kcal1g0.2g0.1g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli9g28kcal0.3g0.4g2.8g0g
Tilli tuore0.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g317kcal18.2g23.4g16g0.8g
Valittu annoskoko112g159kcal9.1g11.7g8g0.4g
Annoskoko puolitettuna56g79kcal4.6g5.9g4g0.2g
Arvot/100g100g141kcal8.1g10.4g7.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361689