Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g28g17kcal0.4g3.7g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit4.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 2.8g0.9kcal0g0.1g0g0g
Ahven 17g15kcal3g0g0.3g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g12g14kcal0.4g0.4g1.2g0g
Kalaliemikuutio 0.5g1.6kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g99kcal7.8g9.2g3.2g0.8g
Valittu annoskoko112g49kcal3.9g4.6g1.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna56g25kcal2g2.3g0.8g0.2g
Arvot/100g100g44kcal3.5g4.1g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307622