Kalastajan lohipasta

1. Leikkaa sipulit pieniksi kuutioiksi.

2. Kuullota sipulikuutiot öljyssä paistokasarin pohjalla, lisää kirjolohisuikaleet ja paista.

3. Lisää valkoviini ja hauduta muutaman minuutin ajan.

4. Lisää Flora Ruoka ja tuorejuusto.

5. Mausta kastikepohja murennetulla kalaliemikuutiolla.

6. silppua tilli ja tsekkaa pastat
7. Lisää tilli kastikkeeseen.

8. Mausta maun mukaan mustapippurilla.

9. Hauduta kastiketta sen verran, että kirjolohi lämpenee.

Annokset on todella isoja että melkein voi tehdä kuudellekin :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu15g44kcal0.6g0.6g4.4g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)18g11kcal0.2g0.8g0.7g0g
Kirjolohisuikale naturel, apetit, 150g22g53kcal3.9g0g3.9g0g
Tilli, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Täysjyväpasta, Penne Ziti Rigate (Divella), annos 85g32g104kcal3.8g20.7g0.7g1.9g
Valkoviini kuiva 8.7g6kcal0g0.1g0g0g
Kalaliemikuutio 0.8g2.4kcal0.1g0.3g0.1g0g
Oliiviöljy 2g17kcal0g0g2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g14g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g483kcal17.6g46.4g23.6g4.2g
Valittu annoskoko112g242kcal8.8g23.2g11.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna56g121kcal4.4g11.6g5.9g1.1g
Arvot/100g100g215kcal7.8g20.7g10.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82979