Pekoni-juusto-kasvissosekeitto

Pilko pekoni pieneksi ja valuta herkkusienet.

Ota herkkusienten neste talteen.

Kuori ja pilko kasvikset.

Laita vesi kiehumaan jossa siis mukana sienten neste.

Kun kiehuu, lisää kasvikset/juurekset ja suolaa.

Käristä kunnolla pannulla pekoni ja sienet.

Kun kasvikset ovat pehmeitä, sauvasekoittimella soseeksi, joukkoon Koskenlaskijajuusto.

Lisää lopuksi hellalla hämmentäen sieni-pekoni-seos.

Maistele maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 15g4.4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Purjosipuli 4.7g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g7g4.2kcal0.1g0.9g0g0.1g
Selleri, annos 50g7g1kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 11g1.8kcal0.2g0g0g0.3g
Pekoni rasvainen 6.6g25kcal0.8g0g2.4g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g4.7g13kcal0.9g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g106kcal5g5g6.8g2g
Valittu annoskoko112g53kcal2.5g2.5g3.4g1g
Annoskoko puolitettuna56g27kcal1.3g1.3g1.7g0.5g
Arvot/100g100g47kcal2.2g2.2g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435208