Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 20g21kcal4.4g0g0.3g0g
Arla Apetina 8% feta29g44kcal4.7g1.2g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g4.4g3.3kcal0.1g0.8g0g0.1g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.7g6.6kcal0g0g0.7g0g
Ruokakerma Valio 5%29g18kcal0.4g0.8g1.5g0g
Torino tumma proteiinipasta plus15g50kcal3.4g7.7g0.5g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g291kcal26.4g22.4g10.6g2.4g
Valittu annoskoko112g145kcal13.2g11.2g5.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna56g73kcal6.6g5.6g2.7g0.6g
Arvot/100g100g129kcal11.7g10g4.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121087