Seitikalakeitto

Pilko kasvikset ja lisää vesi ja liemikuutio sekä pyre kattilaan.

Keitä n. 10-15min ja lisää kalapalat.

Keitä vielä 10-15 min. Voit lisätä lopuksi pippuria ja yrttimausteita sekä sitruunanmehun.

Halutessasi lisää 50g tuorekuustoa ja anna sulaa keiton joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g13g7.9kcal0.2g1.7g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.2g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Purjosipuli 5.5g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Seiti x-tra16g13kcal2.8g0.2g0.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.5g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 66g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g2.2g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g56kcal6.6g5.8g0.6g0.8g
Valittu annoskoko112g28kcal3.3g2.9g0.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna56g14kcal1.7g1.5g0.2g0.2g
Arvot/100g100g25kcal2.9g2.6g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211448