Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 36g23kcal1.1g1.7g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.4g0.9kcal0g0g0.1g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g5.5g21kcal1.6g0.1g1.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 4g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Makaroni (myllynparas raaka)36g128kcal4.7g25.4g0.7g1.2g
Paistijauheliha 10%26g43kcal5.1g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g456kcal26g54.8g14.4g2.6g
Valittu annoskoko112g228kcal13g27.4g7.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna56g114kcal6.5g13.7g3.6g0.7g
Arvot/100g100g203kcal11.6g24.4g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235103