Rahkalettu

Sekoita purkillinen rahkaa, kaksi kananmunaa ja puoli desiä vehnäjauhoja tasaiseksi seokseksi.

Lisää ruokalusikallinen sokeria ja suolaa maun mukaan.

Paista öljytyllä pannulla paksuna lettuna.

Kevyempi versio: korvaa sokeri makeutusaineella tai jätä kokonaan pois, käytä yksi kokonainen kananmuna ja kaksi valkuaista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Piirula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki70g39kcal6g3.5g0.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)28g35kcal3.1g0.1g2.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.4g29kcal0.9g5.9g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 3.4g14kcal0g3.4g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g260kcal20g25.8g8.2g0.6g
Valittu annoskoko112g130kcal10g12.9g4.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna56g65kcal5g6.5g2.1g0.2g
Arvot/100g100g116kcal8.9g11.5g3.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108747