Jogurttileipä

Lämmitä 1,5 dl vettä kädenlämpöiseksi ja lisää hiiva.

Sekoita joukkoon jogurtti.

Vaivaa joukkoon jauhot ja anna kohota lämpimässä paikassa n. 45 min. Paista 200 asteessa 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 800 grammaa

Susanna73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 3.5g2.6kcal0.5g0g0g0.2g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)28g39kcal2.1g1.5g2.8g0g
Ruisjauho Pirkka56g172kcal5.5g34.3g1.1g8.4g
Kananmuna kuoreton 3.5g5kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g436kcal17g71.6g8.6g17.2g
Valittu annoskoko113g218kcal8.5g35.8g4.3g8.6g
Annoskoko puolitettuna56g109kcal4.3g17.9g2.2g4.3g
Arvot/100g100g194kcal7.6g31.8g3.8g7.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109432