Marinoitu kuha

Ensin valmistetaan marinadi:

Sipuliksi kannattaa valita kevätsipuli, joka pilkotaan varsineen.

Makeutta antamaan voi käyttää mitä tahansa tummaa sokeria (itse käytin muscovadoa).

Jos haluaa jättää sokerin kokonaan pois, kannattaa käyttää makeaa soijakastiketta.

Limestä puristetaan vähän mehua ja raastetaan kuorta mukaan.

Kalafileiden annetaan marinoitua noin tunti ennen paistamista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Inkivääri, tuore, silputtu2.8g2.3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Soijakastike 10g6.1kcal0.5g1g0g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Fariinisokeri2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g2.8g5.4kcal0g1.3g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g5.6g2kcal0g0.1g0.1g0.2g
Kuhafile, raaka75g54kcal12.2g0g0.5g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g234kcal25.8g12.4g8.8g1g
Valittu annoskoko112g117kcal12.9g6.2g4.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna56g59kcal6.5g3.1g2.2g0.3g
Arvot/100g100g104kcal11.5g5.5g3.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118833