Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.5g0.1g2.8g0g
Perunajauhot,rainbow25g81kcal0g20.4g0g0.4g
Sokeri 21g87kcal0g21.3g0g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Mansikka 15g6.9kcal0.1g1.2g0g0.3g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g7.4g29kcal0g7.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.7g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 15g6.1kcal0.1g0.6g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g501kcal7.4g102g5.8g2.4g
Valittu annoskoko113g250kcal3.7g51g2.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna56g125kcal1.9g25.5g1.5g0.6g
Arvot/100g100g223kcal3.3g45.3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126386