Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 38g42kcal7.9g0g1.1g0g
Porkkana 23g7.7kcal0.1g1.3g0g0.6g
Peruna, uusi 19g15kcal0.3g3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 19g7.6kcal0.1g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g152kcal17.2g10.8g2.2g2g
Valittu annoskoko112g76kcal8.6g5.4g1.1g1g
Annoskoko puolitettuna56g38kcal4.3g2.7g0.6g0.5g
Arvot/100g100g67kcal7.7g4.8g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128706