Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka38g63kcal7.5g0g3.7g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g19g10kcal0.6g1.2g0.4g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g9g24kcal1.4g0g2.1g0g
Tomaattimurska 47g14kcal0.3g2.5g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g223kcal19.6g7.4g12.6g1.8g
Valittu annoskoko113g112kcal9.8g3.7g6.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna56g56kcal4.9g1.9g3.2g0.5g
Arvot/100g100g99kcal8.7g3.3g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570