Karitsanlihakebakot

Sekoita aineet keskenään ja muotoile öljytyillä käsillä taikinasta n. 10 - 12 cm pitkiä, grillimakkaran paksuisia pötköjä.

Tuikkaa pötköjen sisään grillivartaat ja paista 225 asteisessa uunissa 15 - 20 min.

Tarjoile sopivan kastikkeen (esim.

tzatsiki) sekä vaikkapa grillivihannesten kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g75g107kcal15g0g5.2g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 9g21kcal0.5g1.6g1.3g0.5g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g17g46kcal3g0.3g3.5g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g357kcal37.4g5.2g20g1.4g
Valittu annoskoko113g178kcal18.7g2.6g10g0.7g
Annoskoko puolitettuna56g89kcal9.4g1.3g5g0.4g
Arvot/100g100g158kcal16.6g2.3g8.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207984