Karpin kaalilaatikko

Keitä kaali lihaliemessä n 20min).

Paista jauheliha ja sipulit, lisää suola ja pippuri.

Sekoita kerma ja munat paistovuoassa.

Lisää kaalit ja jauheliha vuokaan.

Sekoita.

Paista 225 c, kunnes pinta on sopivan ruskeaa.

Anna vetäytyä hetki, jotta neste tasaantuu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali52g11kcal0.6g1.8g0.1g1.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha31g52kcal5.9g0g3.1g0g
Kananmuna kuoreton 12g16kcal1.4g0g1.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 10g34kcal0.2g0.3g3.6g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g234kcal16.6g4.8g16.2g2.4g
Valittu annoskoko113g117kcal8.3g2.4g8.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna56g59kcal4.2g1.2g4.1g0.6g
Arvot/100g100g104kcal7.4g2.1g7.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241398