Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 31g45kcal3.9g0.1g3.2g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g38g25kcal4.5g1.6g0.1g0g
Soijajauho rasvainen 6.6g31kcal2.3g1.6g1.6g0.8g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 3.8g12kcal1.1g0.3g0.8g1.2g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)3.8g10kcal0.6g1.3g0.2g1.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 3.8g26kcal1g0.3g2.2g0.5g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen4.7g34kcal0g0g3.8g0g
Oltermanni, perinteinen19g68kcal4.7g0g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g505kcal36.4g11.8g34.8g7.2g
Valittu annoskoko113g253kcal18.2g5.9g17.4g3.6g
Annoskoko puolitettuna56g126kcal9.1g3g8.7g1.8g
Arvot/100g100g225kcal16.2g5.2g15.5g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256603