Maidoton ja munaton suklaakakku

Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)

Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)

-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.

-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.

-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

-Koristele haluamallasi tavalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Tea2012
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g19g84kcal1.4g12.8g3g0.7g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)9g59kcal0g0g6.6g0g
Gogreen Vispi (Raisio), annos 200g38g86kcal0.1g4.5g7.5g0.2g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g19g21kcal0.1g2.8g0.9g0g
Brunberg tumma suklaa (150g)28g144kcal1.3g16g9.6g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g788kcal5.8g72.2g55.2g5.8g
Valittu annoskoko113g394kcal2.9g36.1g27.6g2.9g
Annoskoko puolitettuna56g197kcal1.5g18.1g13.8g1.5g
Arvot/100g100g350kcal2.6g32.1g24.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272496