Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 33g38kcal7g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha porsaan 12%17g35kcal3g0g2g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 13g35kcal0.2g0.4g3.5g0g
Tomaattimurska, 1 prk17g4.5kcal0.1g0.9g0g0.2g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä4.2g13kcal0.5g0g1.2g0g
Juusto, mozzarella 4.2g11kcal0.8g0g0.8g0g
Soijakastike 1.2g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Lasagnelevy, euroshopper17g58kcal2g11.8g0.2g0g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g1.2g8kcal0g0g0.9g0g
Rypsiöljy 0.8g7.4kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g423kcal27.6g26.8g20.8g0.6g
Valittu annoskoko113g212kcal13.8g13.4g10.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna56g106kcal6.9g6.7g5.2g0.2g
Arvot/100g100g188kcal12.3g11.9g9.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315662