Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali52g11kcal0.6g1.8g0.1g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.5kcal0.1g1.2g0g0.5g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)25g60kcal4.4g0g5g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit16g20kcal0.5g0.3g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g194kcal11.2g6.6g14.2g3.2g
Valittu annoskoko113g97kcal5.6g3.3g7.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna56g48kcal2.8g1.7g3.6g0.8g
Arvot/100g100g86kcal5g2.9g6.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996