Pasta e fagioli

Mausta suolalla, persiljalla, tuoreella basilikalla ja mustapippurilla

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka3.1g0.3kcal0g0g0g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 230g36g35kcal2.5g4.7g0.2g2.1g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)39g12kcal0.4g2.3g0.1g0.4g
Makaroni, pasta 12g38kcal1.2g7.8g0.1g0.4g
Pinaatti 3.9g0.5kcal0.1g0g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g220kcal8.8g31.6g5.2g6.6g
Valittu annoskoko112g110kcal4.4g15.8g2.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna56g55kcal2.2g7.9g1.3g1.7g
Arvot/100g100g98kcal3.9g14.1g2.3g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462284