Mustikkainen tuorepuuro

Lisää jäiset mustikat muiden aineksien joukkoon ja sekoita sauvasekoittimella keskenään.

Tarjoa viileänä.

Huomaa, että vehnäleseitä tulee ohjeen mukaan 10 grammaa, joka vastaa puolta desiä.

Pargus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canderel makeutusjauhe7.5g29kcal0.2g7g0g0g
Vehnänalkio, 1 rkl5g16kcal1.4g1.6g0.4g0.7g
Jogurtti, maustamaton A (Valio) 100 g, 1 dl50g30kcal1.9g2.5g1.2g0g
Mustikka, Pakkasmarja50g17kcal0.2g3.2g0.3g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g183kcal7.4g28.6g3.8g4.6g
Valittu annoskoko113g91kcal3.7g14.3g1.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna56g46kcal1.9g7.2g1g1.2g
Arvot/100g100g81kcal3.3g12.7g1.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=48261