Valkokaalisalaatti

Pilko aineet ja sekoita.

Suihkuta oliiviöljy pääle viimeiseksi (10 painnallusta a 1 kcal)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 38g10kcal0.4g1.5g0.1g0.8g
Kirsikkatomaatti, suomalainen15g3kcal0.1g0.6g0g0.2g
Kurkku, tuore13g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Päärynä kuorittu 35g15kcal0.1g2.8g0g1.4g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki13g10kcal1.6g0.2g0.2g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu Golden Star)0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g82kcal4.6g10.6g0.8g5g
Valittu annoskoko113g41kcal2.3g5.3g0.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna56g21kcal1.2g2.7g0.2g1.3g
Arvot/100g100g37kcal2g4.7g0.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84714