Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 47g11kcal0.8g1g0.1g1.1g
Purjosipuli 6.1g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g12g33kcal2.2g0g2.6g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g93kcal6.4g2.6g5.4g2.4g
Valittu annoskoko113g47kcal3.2g1.3g2.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna56g23kcal1.6g0.7g1.4g0.6g
Arvot/100g100g41kcal2.8g1.2g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87901