Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 16g47kcal2.8g7.6g0.2g1.7g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 17g38kcal3g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g172kcal11.6g15.4g6.2g3.4g
Valittu annoskoko113g86kcal5.8g7.7g3.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna56g43kcal2.9g3.9g1.6g0.9g
Arvot/100g100g76kcal5.1g6.8g2.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158470