Hirvi lihakeitto

Laita vesi kiehumaan ja kuori perunat, porkkanat ja sipuli.

Pieni ne ja lisää lihaliemikuution kanssa kiehuvaan veteen.

Mausta makusi mukaan.

Hirven liha on hyvä ruskistaa ja maustaa ennen lisäämistä keittoon, tässä voi käyttää myös valmiiksi kypsennettyä lihaa.

Mitä pidempään malttaa keitellä, sen parempaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Tyllero
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g23g14kcal0.4g3g0g0.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g7g2kcal0g0.4g0g0.2g
Hirvikäristys23g35kcal4.7g0g1.4g0g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 9g10kcal0.3g1.7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana226g123kcal10.8g10.4g3g1.4g
Valittu annoskoko113g62kcal5.4g5.2g1.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna57g31kcal2.7g2.6g0.8g0.4g
Arvot/100g100g55kcal4.8g4.6g1.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200799