Katkarapu-nuudelikeitto

Laita vettä kattilaan siten että nuudeliköntti tai nuudelit peittyvät.

Kuumenna vesi kattilassa, lisää liemikuution puolikas ja keitä nuudelit lähes kypsiksi tai kypsiksi.

(Katkarapuliemikuutioita/jauhetta saa aasialaisista ruokakaupoista)

Lisää jäiset tai sulatetut katkaravut kuumaan veteen nuudeleiden sekaan ja anna sulaa/ kiehua HETKI.

Pidä varasi ettei katkaravut sitkisty liian kauan kiehuessaan.

Nauti kuumana ja puikoilla tai ilman.

:P´

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 516 grammaa

Hensuli1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 11g7.5kcal1.6g0g0.1g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Nuudeli tom yam (Pirkka), annos 65g14g26kcal0.6g3.6g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana226g67kcal4.4g7.2g2.2g0g
Valittu annoskoko113g34kcal2.2g3.6g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna56g17kcal1.1g1.8g0.6g0g
Arvot/100g100g30kcal2g3.2g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293334