Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g36g47kcal5.8g0g2.7g0g
Maustekurkku16g2.7kcal0.1g0.5g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka11g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g5.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 21g62kcal0.3g1.3g6.2g0g
Kananmuna, keitetty 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana226g267kcal16g5g20.2g1.4g
Valittu annoskoko113g134kcal8g2.5g10.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna57g67kcal4g1.3g5.1g0.4g
Arvot/100g100g118kcal7.1g2.2g8.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302780