Tomaattikastike pastalle

Paloittele sipuli, tomaatit ja rucola.

Kuullota sipuli ja puristettu valkosipuli öljyssä.

Lisää tomaattipalat ja suola ja mustapippuri.

Kuumenna.

Lisää rucola kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g87g18kcal0.5g3.3g0.3g1.2g
Rucola, lautaselinen n. 30g6.5g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy 3.1g27kcal0g0g3.1g0g
Valkosipuli 2.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana226g104kcal2g8.8g6.8g3.2g
Valittu annoskoko113g52kcal1g4.4g3.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna57g26kcal0.5g2.2g1.7g0.8g
Arvot/100g100g46kcal0.9g3.9g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=68927