Chili-katkarapukastike

-Hienonna sipulit.

-Kypsennä sipulit öljyssä, älä ruskista.

-Mausta chilillä.

-Lisää tomaattimurska, sokeri, ruoka 5 ja kuutioitu juusto.

-Sekoita, kunnes juusto on sulanut.

-Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna.

-Halutessasi viimeistele persiljalla.

-Tarjoa nuudeleiden, pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Pytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, rainbow20g20kcal4.5g0g0.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g14g38kcal2.6g0g3g0g
Ruokakerma Valio 5%11g6.6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Sokeri1.3g5.3kcal0g1.3g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g55g19kcal0.5g3.6g0.3g0g
Rypsiöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana226g196kcal15.8g11.6g9g0.4g
Valittu annoskoko113g98kcal7.9g5.8g4.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna57g49kcal4g2.9g2.3g0.1g
Arvot/100g100g87kcal7g5.1g4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86752