Paistettu pinaatti sipulilla

Kuumenna öljy kuumaksi, paista hetki valkosipulia ja sipulia.

Lisää pinaatin lehdet, paista hetki jotta neste lähtee.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Päälle muutama pieni palanen fetajuustoa.

Tulee yksi iso tai kaksi pienempää annosta.

Jos käytät pakastepinaattia, käytä isolehtistä pinaattia.

Sulata se ensin vaikka mikrossa, valuta ja paista sitten.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Chiora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Rypsiöljy 50g442kcal0g0g50g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 50g114kcal7g0.9g9g0g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Pinaatti 850g114kcal13.8g3.4g2.6g11.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g1463kcal48.8g29.6g124g28.2g
Valittu annoskoko1120g732kcal24.4g14.8g62g14.1g
Annoskoko puolitettuna560g366kcal12.2g7.4g31g7.1g
Arvot/100g100g65kcal2.2g1.3g5.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372790