Feta-parsakaalipiiras

Sekoita 125 grammaan maitorahkaa pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos.

Vuoraa taikinalla n. 28 cm:n piirasvuoka.

Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 minuuttia, valuta ja jäähdytä.

Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä pohjalle.

Lisää valutetut fetakuutiot.

Kaada muna-maitorahka-kermaseos päälle.

Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Saruska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,3219g143kcal24.1g9.2g0.7g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)110g789kcal0.1g0.1g87.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 114g391kcal11.6g79.8g1.4g4g
Leivinjauhe 4.4g7.7kcal0.2g1.7g0g0g
Parsakaali, pakaste, Apetit175g37kcal5.8g3.3g0g4.4g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g175g325kcal38.6g3.5g17.5g0g
Kananmuna kuoreton 145g206kcal18.1g0.4g14.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl175g596kcal3.5g5.3g61.4g0g
Oregano, kuivattu 1.8g5.4kcal0.2g0.4g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g5001kcal204.4g207.4g367.4g18.4g
Valittu annoskoko1120g2500kcal102.2g103.7g183.7g9.2g
Annoskoko puolitettuna560g1250kcal51.1g51.9g91.9g4.6g
Arvot/100g100g223kcal9.1g9.3g16.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93245