Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 280g399kcal35g0.8g28.7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki233g131kcal19.8g11.7g0.5g0g
Fiber husk (1rkl=10g)23g2.3kcal0.3g0g0.1g19.8g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g47g267kcal8.3g3.3g23.1g5.5g
Kauralese 117g420kcal21g53.2g9g20.4g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g117g700kcal24.5g7.7g63g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%280g644kcal81.2g7g33.6g0g
Leivinjauhe 23g41kcal1.2g8.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g5210kcal382.6g185g316g91.6g
Valittu annoskoko1120g2605kcal191.3g92.5g158g45.8g
Annoskoko puolitettuna560g1302kcal95.7g46.3g79g22.9g
Arvot/100g100g233kcal17.1g8.3g14.1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658