Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 280g51kcal1.6g7g1.1g2g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g280g1092kcal0g274.4g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g280g78kcal1.7g16.7g0.6g7g
Raparperi 280g94kcal1.9g15.4g0.3g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g2630kcal10.4g627g4g25.8g
Valittu annoskoko1120g1315kcal5.2g313.5g2g12.9g
Annoskoko puolitettuna560g658kcal2.6g156.8g1g6.5g
Arvot/100g100g117kcal0.5g28g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731